tag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post5348398664199586340..comments2023-12-06T23:13:15.651+01:00Comments on Amy's piece of cake: Aubergine, äggplanta eller potatisväxt?Amy's piece of cakehttp://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-90076139739460322322012-10-27T19:25:47.711+02:002012-10-27T19:25:47.711+02:00Moussaka gillas starkt hemma hos oss!Moussaka gillas starkt hemma hos oss!Agneta i Livsnjutarnas Gourmetkökhttp://bloggen.fi/livsnjutarnasgourmetkoknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-91266142033821905752012-10-27T11:22:25.932+02:002012-10-27T11:22:25.932+02:00Åh det ser ut som en liten godbit! Åh det ser ut som en liten godbit! Littledessert - Recept och Webbshophttp://littledessert.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-20698725316756333792012-10-27T08:01:13.614+02:002012-10-27T08:01:13.614+02:00Det ser ut att vara en väldigt god moussaka. På mi...Det ser ut att vara en väldigt god moussaka. På mitt första caféjobb hade de en inlagd aubergine som var otroligt god, måste prova göra sån snart :D<br />Ja man är väldigt dålig på att dra fram kokböckerna tyvärr, men finns så mycket bra böcker man vill ha ändå!Eleonore- Rosa fika-insamlingen!http://fikamed.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-17771871985223267362012-10-26T22:07:37.149+02:002012-10-26T22:07:37.149+02:00Jag gillar aubergine i många rätter. Tyvärr är fam...Jag gillar aubergine i många rätter. Tyvärr är familjen mer kinkig. Barnen går inte alls, men Berra går att lura i små mängder i alla fall. Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-35171237748240139782012-10-26T16:23:54.502+02:002012-10-26T16:23:54.502+02:00Använder auberguine ofta och gäräna, himla gott! G...Använder auberguine ofta och gäräna, himla gott! Gillar moussaka och fastnade för det när jag var i Grekland, men har aldrig testat att laga det själv. Yummie!Sannahttp://engnuttasocker.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-41556964886271569252012-10-26T11:57:48.804+02:002012-10-26T11:57:48.804+02:00jag gillar också aubergine, den går ju att göra så...jag gillar också aubergine, den går ju att göra så mycket med! och så är den matig också, så det är bra :) tyvärr är jag ensam i hushållet om att tycka om den, jimmy tycker bara att det är svampigt så det blir inte att vi äter det så ofta ändå... Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-14657215677109265922012-10-26T11:55:29.108+02:002012-10-26T11:55:29.108+02:00Jag gillade inte aubergine förut men så blev jag k...Jag gillade inte aubergine förut men så blev jag kär i utseendet och att den är så matig. Den behöver lite hjälp för att smaka gott men jag använder den gärna!<br /><br />Och se här, det går ju alldeles utmärkt att göra en moussaka utan kött!<br /><br />Trevlig helg och kram till dig!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-8131529317783811342012-10-26T03:52:39.008+02:002012-10-26T03:52:39.008+02:00Ja, det ser väldigt gott ut, hade gärna smakat på ...Ja, det ser väldigt gott ut, hade gärna smakat på din version av moussaka! Kram vännenKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-14838476949420704562012-10-25T21:34:37.434+02:002012-10-25T21:34:37.434+02:00Kryddas den ordentligt, och med rätt tillbehör så ...Kryddas den ordentligt, och med rätt tillbehör så gillar jag aubergine! Men mest för att den är nog den snyggaste grönsaken med sin fina färg :)<br />Moussaka - oj så gott!Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-29796107471754296232012-10-25T20:11:29.856+02:002012-10-25T20:11:29.856+02:00Egentligen har vi nog ingen speciell relation med ...Egentligen har vi nog ingen speciell relation med auberginen, visst använder vi det ibland och tycker det smakar gott, men ett kärleksförhållande kan vi nog inte kalla det för:) Men visst är det härligt när man hittar en råvara som man verkligen tycker så mycket om som du gör med den lila fina potatisväxten! <br />Och en krämig moussaka? Absolut, det tackar vi inte nej till!<br /><br />Kramar till dej,<br />MårtenssonsMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-67192141108057592032012-10-25T19:59:58.307+02:002012-10-25T19:59:58.307+02:00Aubergine är så gott, bara den är rätt tillagad. R...Aubergine är så gott, bara den är rätt tillagad. Riktigt mjuk ska den vara, då är det mumma!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-171361792319979175.post-45790767064722002772012-10-25T19:50:12.751+02:002012-10-25T19:50:12.751+02:00Det ser så gott ut, men jag har svårt för aubergin...Det ser så gott ut, men jag har svårt för aubergine. Kanske är det något man får lära sig att äta.:) Ha en fin helg! Kram!Kate Jernström Blomérhttps://www.blogger.com/profile/14623935384138266995noreply@blogger.com