|
Den kom ut för några dagar sedan, tidningen Hembakat där jag och bloggen
är med i ett reportage på 5 sidor. Har ni inte redan köpt den tycker jag ni ska
göra det! Den ambitiösa journalisten Irmi Persson besökte mig i vårt hus i september månad om ni minns det. Reportaget handlar om att baka med chili vilket inte är konstigt för en indiska som praktiskt taget har chili i det mesta i matväg. :) One of Sweden's largest baking magazines, Hembakat, came out this week and there is an article with med and the blog in it. We got 5 pages, yay! The ambitious reporter Irmi Persson visited me in September at our house to do the interview. It's about me baking with chili which is really common if you are an Indian. Yes, we have chili in almost everything we eat. :) |
Vissa av bakverken finns redan på bloggen; scones med västerbottenost & paprikakräm, kakor med chili- och hallonsylt och chokladkaka med apelsingrädde. Sista sidan med mina chocolate chip cookies med havregryn tog jag inte med och de kommer senare på bloggen. Önskar er en riktigt trevlig söndag, kära läsare! Some of the things shown in the magazine are already on the blog; Chili Scones, Chili and Raspberry cookies and chocolate cake with orange cream. The last page with my Chocolate Chip Cookies will come on the blog in the near future, I know many of you have been waiting for them. Wish you a pleasant Sunday! |
Sunday, February 2, 2014
Reportage i tidningen Hembakat!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Vad fint kompis, och vad snygg du är på bilden! Jag ska köpa tidningen imorgon! Kram, och grattis!
ReplyDeleteSå himla roligt, Amy!
ReplyDeleteSå kul Amy!! Stort grattis! Då måste jag ju faktiskt köpa tidningen. Ha det bra! Kram!
ReplyDeleteVi fick låna tidningen av en jobbkompis till Anki och såg det fina reportaget om dej, häftigt! Stort grattis, så väl värt för dej!
ReplyDeleteHa en fin vecka,
kramar
Härligt vännen, jag är så glad för din skull. Kram!
ReplyDeleteTrevlig läsning! Fick tidningen av min mamma idag. Ska absolut testa något/några av recepten. Bra tidning för övrigt. Brukar hitta många trevliga recept och reportage.
ReplyDeleteNice, detta måste jag läsa!
ReplyDeleteGissa vem som springer in i affären och köper en tidning i morgon! :) Jag , såklart! Så nyfiken jag blir att läsa reportaget om dig. Vad kul Amy!
ReplyDeleteSen jag var i Pakistan, tvekar jag inte en sekund på att det inte går att använda chili till precis allting...hihi! Kram vännen
Åh den måste jag bara köpa! Vad roligt att få läsa om dig!! Stor kram/ Caroline
ReplyDeleteCoolt! Bra jobbat :)
ReplyDeleteVad roligt, jag visste redan innan den kom ut att du skulle vara med :-)
ReplyDeleteVad roligt! Den måste jag ju läsa :) Kram Sandra
ReplyDeleteVad roligt med chilitema! Jag älskar chili:) Jag ska testa något av dina recept en dag!
ReplyDeleteMvh
Josefin, The everyday sweet life
Så himla roligt! Grattis! Vilket fint reportage och bilden på dig är superfin! Kramar.
ReplyDeleteVad roligt! Grattis! Vilket fint reportage och bilden på dig är superfin! Kramar.
ReplyDeleteJag blev så glad när jag såg att du var med i tidningen! Älskar för övrigt den tidningen, finns alltid så mycket gott där i.
ReplyDeleteDu är ju så vacker Amy! <3
Kram kram
Så roligt! Inte illa med fem sidor!! Whoop!
ReplyDeleteKram
Kul! Det ser ut att vara ett fint reportage!
ReplyDeleteDetta är ju jättehäftigt! Jätteroligt :D
ReplyDeleteSå himla kul och vilken fin bild på dig. Du är lika vacker på bild som i verkligheten. Chili är underbart och jag gillar det verkligen i hallonsylt. Det höjer smaken och gör den extra god. Jag har chili i körsbärssylt, eller choklad eller lakrits. Det finns så många härliga smakkombinationer. Kram till dig, du kryddiga! Grattis till fint reportage!
ReplyDelete👍 Grattis Amy! Reportaget ser jättefint ut!
ReplyDeleteKram!
Nu äntligen har jag köpt tidningen och läst den mycket fina artikeln. SÅ roligt! Grattis till dig och tack för alla fina recept. Har ju en god vän som älskar chili och odlar en hel del själv så jag ska nog tipsa om din sajt och om tidningen till honom också. Kram till dig!
ReplyDeleteVad roligt! :D Min prenumeration på Hembakat har precis gått ut, så har inte läst nya numret, men nu måste jag ju ta och köpa den. Stort grattis! :)
ReplyDeleteDet är verkligen ett superfint reportage om dig och dina bakverk med chili i. Jag gillar den tidningen skarpt!!
ReplyDelete