Sunday, September 4, 2011

Bröllopsjubileum/Wedding anniversary cake

Vi har firat vår bröllopsdag i helgen, kändes som igår vi gifte oss. Åren går fort när man har trevligt minsann! ;) Testade att göra rosor för första gången. Har inte köpt några verktyg utan gjort dom för fri hand. Kul att lära sig nya saker.
Ätbara pärlemorskimrande pärlor blev jättefint som dekoration.
Ljusa bottnar, Ahlgrens bilarfluff och blåbärsgrädde, spacklad med grädde och locket/ dekorationer är gjorda i extravit marsipan/färgad marsipan/SP.
Ahlgrens bilar fluff smakade himmelskt gott, kan varmt rekommendera det som tårtfyllning/cupcake frosting!

5 comments:

  1. Fantastiskt fint, jag gillar inte tårta men när jag ser dina bilder vill jag ÄTA =)Vad är fluff?

    ReplyDelete
  2. Fin "Hjärtetårta" :)
    Tänk så fort åren gått, härligt att det känns som det var alldeles nytt. Kärlek får hjärtat att leva med ett leende.
    Roligt att du börjat ge dig på egna små dekorationer, övning ger fingerfärdighet.
    Grattis Amy!
    *kram*

    ReplyDelete
  3. Va roligt att du gillar mina tårtor Jessica!
    Fluff är när du blandar ihop grädde med ex Dumlegodis eller annan favoritchoklad man har. Det kommer att komma recept på fluff här på bloggen framöver!

    Tack Madde! Det är roligt med dekorationer men oftast tar de tyvärr tid :) Kram!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...