Tack alla fina vänner, släktingar, kollegor och ni kära läsare och följare som har hört av er på ett eller annat sätt efter reportaget i tidningen Buffé! Blir så glad av era härliga tillrop och hälsningar. Självklart är det inget märkvärdigt att blogga om bak och mat, det kan vem som helst göra. Det som är extra kul för mig, och anledningen till att jag bloggar, är just att klura och hitta på egna recept samt att inspirera andra runtomkring till bakning och matlagning. Något annat är faktiskt inte tanken med mitt bloggande. Så nu vet ni det. :) Ibland är det så skönt att svänga ihop något riktigt enkelt och snabbt. Denna äppelsallad har jag snöat in mig på den senaste tiden. Den passar som tillbehör till nästan vilken maträtt som helst och den är sjukt god. Så god att jag nästan längtar att få komma hem från arbetet och äta den snarast. Tror ni att min kropp saknar någon vitamin eller dylikt? Kanske järnet i pumpakärnorna? Oavsett vad tycker jag ni ska testa den. Naturligtvis ska det vara hårda äpplen och inte de där mjuka, mjöliga äpplena, de gillas definitivt inte! |
Äppelsallad á la Amy (2 personer) 2 röda äpplen, skurna i skivor 2 msk pumpakärnor 1 msk dadel balsamkräm Strö pumpakärnor över äpplena och ringla över balsamkräm. Njut! |
Friday, September 21, 2012
När det enkla är så gott
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Den ser verkligen jättegod ut! Den ska jag testa. Mamma brukar göra en äppelsallad som är supergod. :-)
ReplyDeleteHa en fin helg!
Ja testa för den är god. Ha en toppenhelg du också!
DeleteTanken var ju att jag SKULLE ha gett dig en länk till receptet men den kommer här istället: http://tomtensdotter.se/2006/december/vad-gor-man-med-julskinkan-nar-man-ar-less.html
DeleteNej, de mjöliga gillas inte alls... möjligtvis kan de passa till mos men annars får de vara!
ReplyDeleteVisst är det så att det enklaste oftast är det godaste:)
Ha en härlig helg,
Kramar
Precis kära ni, kram på er!
DeleteDu är så påhittig Amy:) Det ser superläckert ut!
ReplyDeleteHa en riktigt fin helg!
KRAM
Tack, önskar dig detsamma!
Deletesv: jo det vet jag, men jag hade helt glömt av att Buffé gjorde reportage på det :)
ReplyDeleteTack så mycket! ♥
nej huu för mjöliga äpplen! hårda ska de vara! jag gillar nästan bara granny smith i äppelväg faktiskt, stenhårda och syrliga ;)
ReplyDeletePrecis fast jag gillar de röda hårda som finns nu på hösten också, så goda!
DeleteSå roligt med reportaget! Jättefint och inspirerande var det :) Äppelsalladen såg verkligen jättegod ut också och så fräsch! Mums :)
ReplyDeleteTack vännen!
DeleteLåter väldigt fräscht! Kram
ReplyDeleteFräscht och gott, kram!
DeleteSåg din blogg för första gången i buffé. Låter jättespännande :) är veggo och älskar indiskt. Vad fantastiskt med en vegetarisk-indisk matblogg på svenska :) Ska kolla igenom dina veckomatsedlar bums! Kram Karro (karoline-sb@hotmail.com)
ReplyDeleteTack och så roligt att du hittade hit. Jag har precis börjat med veckomatsedlar på bloggen så det finns inte så många men fler kommer!
DeleteTack för en fantastisk matblogg! Blev inspirerad efter att ha läst Buffé. Lagade genast din Palak paneer och bytte ut grädden mot Alpros sojagrädde och valde tofu istället för osten för att den skulle vara vegan. Serverade den då min dotter och pojkvän var hemma på middag i veckan och gissa om det blev succé för allt gick åt. Kommer att laga fler av dina fina vegorecept och rekommendera din blogg till mina vegovänner. Hälsar Kristina
ReplyDeleteJag tackar så mycket. Jättekul att du gjort om rätten till veganrätt! Det är rätt så enkelt att göra det med indiska rätter. Du är välkommen att kika in i kategorin Indiskt till höger här och tack för att du rekommenderar bloggen till dina vänner!
Delete