Sunday, September 30, 2012

Ojojoj, vilken mathelg!

Sicken underbar gastronomisk upplevelse vi har haft i helgen. Det har avnjutits matpaket, varits på olika utflyktsmål i det fina Österlen, lagats 5-rätters måltid... pratats, stimmats och stojats... ja helgen har gått makalöst snabbt alltså! Ska försöka sammanställa hela helgen i ett eller flera inlägg framöver men det får vänta på sig lite. Nu är det familjen som ska få lite kvalitetstid här hemma. Bjuder på en bild från i lördags när vi kockade till några delikatesser... visst ser vi fina ut i våra outfits? :)
Kökschef Thomas visar sina matlagningskonster och vi lär och suger till oss all kunskap som svampar...

Alla härliga matbloggare, totalt 16 personer och 12 bloggar samlade tillsammans under en mathelg... fantastiskt!

10 comments:

 1. Fantastiskt är ordet. Tack för den här gången! Nu vill det till att smälta karamellerna och samla sig till rättvisande inlägg. Mycket snygga var vi i kockmössorna :-)

  Ha en skön söndagskväll med familjen!

  Kram

  ReplyDelete
 2. Ja du, ojojoj, vilken helg vi haft, helt otroligt! Snygga är bara förnamnet, Håkan har bott i sin större delen av eftermiddagen och har just diskat med hatten på huvudet:)

  Längtar redan tills nästa gång.

  Kramar från oss båda till dej, välkommen åter igen till sommaren:)

  /Anki o Håkan

  ReplyDelete
 3. Härligt! Ser framemot en utförlig rapport från er helg!

  ReplyDelete
 4. Åh vad kul och vad fina ni var i de där mössorna;) Ser fram emot att läsa allt om helgen framöver. Ha nu en lugn och skön söndagkväll:)

  ReplyDelete
 5. Klart att familjen behöver din tid nu:)
  Det låter underbart med en sån gastronomisk superhelg och Österlen är ju ingen ställe som är fy skam att vistas på. Kram

  ReplyDelete
 6. Tjusiga som bara den i kockmössorna. Har ett par fina bilder på dig som jag ska maila dig. Vilken underbar helg det var, nu är man bloggrusig igen, härlig känsla. Kram

  ReplyDelete
 7. Ni är så fina så!! ser fram emot rapport om er helg!! Kram

  ReplyDelete
 8. Underbar helg ni haft! Ser fram emot flera bilder och rapport! Kram

  ReplyDelete
 9. Ja herremingud vilken helg, knappt man kan fatta att det verkligen hände såhär i efterhand... Kul att ses, nästa gång får vi "hänga" mer! Kram

  ReplyDelete
 10. åh så härligt ni verkar ha haft det! ser fram emot fler bilder och mer uppdateringar om allt ni har haft för er, nästa gång SKA jag vara med, jag vill också kockas och kramas med er :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...