Sunday, March 18, 2012

Utlottning av medelhavsinspirerade böcker

Ni missar väl inte tävlingen/utlottningen som avslutas ikväll kl 22 på bloggen? Skynda skynda, var med och vinn någon av nedan böcker!

Första boken heter Lyckas i köket Meze & Tapas (80 sidor), en mycket trevlig bok som handlar om medelhavsområdets matkultur innehållandes recept som tapenade, foccacia, humus och dolmades.

Den andra boken är skriven av Anne Wilson och heter Libanesisk matlagning (65 sidor). En bra steg-för-steg bok för den som vill förkovra sig i bland annat det här med falafel, tabbouleh och härligt söta efterrätter.

böcker medelshavsmat meze tapas
Jag tävlar hos Amy's piece of cake för att vinna någon av ovan böcker. Tävla du också, sista tävlingsdag är söndag 18 mars!

Tävlingsregler:
1. Gilla Amy's piece of cake på Facebook, kommentera och dela med dig av tävlingsbilden till vännerna på Facebook. (Bilden finns redan upplagd så det är bara att trycka på dela. OBS! Tänk på att jag måste kunna se att du delar bilden dvs du får ställa in public/offentligt vid delningen.)

2. Du som har blogg skriver ett inlägg om tävlingen med ovan bild och text.

Sista dag för att tävla är söndag 18 mars kl 22.00.

Lycka till!

5 comments:

 1. sv: Jag tog precis en surdegsmacka och måste säga att jag tyckte den var helt OK. givetvis är det bättre med en sats man själv startar upp men helt ok för mig som inte få min surdeg att surna =)
  vad tyckte du själv?
  KRAM

  ReplyDelete
 2. Hej Hej! Jag vill väldigt gärna vara med i din utlottning.

  Ha det bra!
  Alexandra
  stjarna_93@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alexandra, du måste in och gilla mig på Facebook och dela bilden där!

   Delete
 3. Inte visste jag att du hade en FB-sida, men nu vet jag! :-)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...