Sunday, November 6, 2011

Gissningslek gällande bak :)

For english, please look further down!
Kan ni gissa vad jag håller på att baka? Den som först gissar rätt får ett litet pris av mig :)

Och nej, det är inte pizza även om det kan se ut så. Ni får till tisdag kl 18.00 på er att gissa så kom igen nu och kommentera här på bloggen respektive på Facebook. Må bäste man/kvinna gissa rätt! :o)
Can you guess what I am baking? The first one to guess right wins a little price :) And no it's not pizza! You have until Tuesday 18.00 o'clock (CET). Comment here or at Facebook. May the best man/woman guess right! :o)

11 comments:

 1. Oj, men jösses så svårt! Pirog eller nått paj-liknande/ knyten? :)

  ReplyDelete
 2. Ja, det här var ju enkelt. INTE! ;) Det ser verkligen ut som pizza så jag måste ju ändå gissa på något ditåt. Riven ost är det ju, och någon tomatsås. Hmmm... Det skulle kunna vara piroger... Nej du, jag vet faktiskt inte! Pizzabullar? men det är ju typ pizza...

  ReplyDelete
 3. jag vet vad detta är
  det är pizzabullar.

  ReplyDelete
 4. Jag gissar på piroger, vet inte vad det annars skulle kunna vara..! Gott ser det ut att bli i alla fall;)

  ReplyDelete
 5. Vi skulle också kunna tänka oss att det är pizzabullar, även om vi härmar Alexandra:)

  ReplyDelete
 6. Hm, många gissar ju pizzabullar. Men det kanske är något sött. Riven vit choklad på någon slags sylt. Nu gissar jag galet vilt! Men det kan inte bli annat än fel, eller hur?

  Kram Malin

  ReplyDelete
 7. Jag är också lite inne på att det är något sött. Min gissning är därför att det skulle kunna vara en tårta täckt med någon slags sylt eller bärmos eller något liknande samt med vit choklad rivet över. Det ser ju väldigt mycket ut som pizza men kanske är det ändå en tårta eller kaka som ska likna en pizza? :)

  ReplyDelete
 8. Jag tror att det har med tacos att göra, ser ut som tortillabröd, med salsa och ost på... Nåt gott tilltugg kanske?

  ReplyDelete
 9. Haha, var också inne på nån sylt med vit choklad precis som Malin och Johanna men tänkte att det är svårt att få till vit choklad på det sätet =)

  ReplyDelete
 10. Kan det vara en tacotårta? Ha en bra dag!

  ReplyDelete
 11. Hmm. Jag gissar att det är riven mandelmassa on top... Kan det vara någon form av vetebulle med sylt och mandelmasse-fyllning?

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...