Sunday, May 20, 2012

Vinn fina kökshanddukar i retrostil!

Jajamänsan, nu är det dags för en tävling igen! Två personer vinner ett set om tre kökshanddukar i retrostil.


Kökshanddukarna kommer från Kaksmulans webshop som drivs av en bloggvän till mig. Där det finns ett stort utbud av snygga förkläden, fina grytlappar, läckra kökshanddukar och mycket mera.

För att vara med och tävla;
Kika runt hos Kaksmulans webshop och lämna sedan en kommentar här i kommentarsfältet om vilken vara du skulle vilja köpa och motivera varför. Kanske är den snygg, praktisk eller helt enkelt något du bara känner för att köpa?

Ni har 10 dagar på er att tävla. Vinnarna, med bäst motiveringar, utses onsdagen den 30:e maj. Lycka till!

PS. Du vet väl om att du kan gilla både Amy's piece of  cake och Kaksmulans webshop på Facebook?

47 comments:

  1. Hej, vilka läckra kökshanddukar.

    Om jag fick välja så skulle jag plocka Denim Förkläde - Förkläde i jeanstyg från Kaksmulans webshop.

    Den skulle passa helt perfekt när jag grillar och slipper stänka ner mina fina vita skjortor. Smart med det extra stora fickan att placera grillverktyg. Dessutom iförd denna ser man 10 ggr mer ut som om man vet vad pysslar med när man grillar fast det kanske inte alltid är så. Bra om gästerna tror det iaf ;)

    extrasxubi@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Om jag ska välja en vara så blir det förklädet Dorothy. Perfekt att ha när man bakar då jag är expert på att stänka mjöl över hela mig. Dessutom skulle jag gå runt och känna mig som snyggast i världen eftersom det är så fint! Rockigt men samtidigt gulligt - perfekt :)

    muzicmecupcake@live.se

    ReplyDelete
  3. Jag älskar alla hennes förkläden men jag skulle nog välja Dorothy eftersom jag älskarsvart o vitt och jag skulle få mig att se snygg utmedan jag bakar o lagar mat till familjen

    ReplyDelete
  4. Jag är gärna med.
    Skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa just dessa läckra handdukar, dom man kan vinna. Inget gör mig så glad i inredningsväg som riktigt fina kökshanddukar! Också ett väldigt enkelt sätt att variera inredningen på, så det vore fint att ladda upp med några fler i form av denna fina trio :)
    Gillar både Amy´s piece of cake och Kaksmulans webshop på Facebook.

    Hälsningar
    Elisabet A.
    in_cava_vita@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Jag är spekulant på red and white polka dot förkläde till min dotter. Härligt och frächt med rött och vitt.

    Kram

    Helene
    Helene1965.nilsson@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Nathalie ErikssonMay 20, 2012 at 5:46 PM

    Jag skulle vilja köpa Rock N' Roll Förkläde då jag älskar att baka och laga mat men äger inget förkläde och blir ofta skitig :/ Gillar på fb :) (Nathalie Eriksson) miniinatta@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Det måste ju bara bli cupcakes-förklädet! Så ofta som jag bakar cupcakes och går runt i förkläde, så hade det ju varit läckert att få vara lite läcker.

    Kram Malin

    Gillar er båda gör jag sedan innan!

    ReplyDelete
  8. Klart vi vet att vi kan gilla er båda, det gör vi ju redan-skarpt:)

    Våga vi tävla, vi som just stoltserat med våra vinster... men vi gör ett försök i alla fall:)
    Får Anki välja så väljer hon Agatha förklädet av den enkla anledning att hon älskar grönt.
    Får Håkan välja så väljer han Café Toile förklädet eftersom det har en massa fina cyklar på!

    Kram på dej Amy,
    Anki o Håkan

    ReplyDelete
  9. 1. jag e en äkta retro lover.. vilket man märker på min blogg så denna tävlingen I LOVE VERY MUCH, om jag ska välja nåt annat än kökshandukarna hade det blivit---Cupcake pyjamas--jag menar hur söt e inte den ..bedårande lovely o man kan dröma söta drömmar i denna söta pyjamas

    2. chanette *pixi-jo* svensson gillar er båda på fb

    3. tipsat på min blogg om denna tävlingen: http://chanette.blogg.se/2012/may/vinn-hos-amy-30-maj.html

    chanette81@hotmail.se

    ReplyDelete
  10. 1. Jag skulle kunna tänka mig köpa Red white polka dot barnförkläde till dottern, tror hon vill ha detta så hon snart kommer börja hjälpa mig & baka så självklart skulle jag köpa Red & white Polka dot Förkläde till mig själv så vi matchar varandra. Så var dom ju så söta

    2. Gillar er på FB (Sara Elisabeth Norberg)

    3. Tipsat på min logg på FB (saranorberg@hotmail.se & länkat till min blogg (http://sahara1983.blogspot.se/2012/05/vinn-fina-kokshandukar-i-retrostil.html)

    ReplyDelete
  11. Jag är inte med men har tipsat här

    http://molnboanna.blogg.se/2012/may/kokshanddukar-305.html

    ReplyDelete
  12. ohh vilken toppen tävling... jag skulle mer än gärna vilja ha dessa snygga kökshanddukar hemma hos mej. snacka om att göra den tråkiga diskningen lite roligare ;) vardagslyx helt enkelt :)

    Dorothy Förkläde är min favorit. där snackar vi om ännu mera vardagslyx. för tänk att baka i det snygga förklädet :) och inte bara jag som gillar det förklädet tydligen, för det är slutsålt på webshoppen :)

    gillar er båda på fb: Johanna Hellberg

    ReplyDelete
  13. Hallå, om jag skulle välja min favorit så är det faktiskt ett Tea Pot Förkläde, eftersom jag dricker all sorts te. Vad passar då bättre, än att ordna ett litet teparty i ett sött te-förkläde? =)

    ReplyDelete
  14. Köpte ett förkläde därifrån för ett tag sedan (Agatha Förkläde), älskar deras produkter! Håller alltid koll på Facebook om de får in något nytt snyggt.
    Min yngsste son på 6,5 år är gärna med i köket. Han gör biffar, bakar, skalar och hackar. Hela tiden ställer han en massa frågor om matlagning (och livet i övrigt). Han brukar låna sin fars höftförkläde men det är alldeles för stort. Farmyard barnförkläde skulle han behöva och får väl bli nästa köp hos Kaksmulan.

    ReplyDelete
  15. Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja vinna cupcakesförklädet för att vara extra snygg på min dotters studentmottagning nu i maj.

    ReplyDelete
  16. Dorothyförklädet är ju underbart! Svart och vitt! Jag hade velat ha matchande till mig och dottern Saga. Vi bakar mycket tillsammans!

    Kökshandukarna hade jag gett till min makes fars fru. De kör raggarbil, har inrett sitt kök i rött med schackrutigt golv och har en gammal cokacolakyl! De äger inte bara en utan två stycken jukeboxar och älskar allt retro och femtiotal. Jag vet att Mona hade ÄLSKAT de där handdukarna! (och hon är verkligen världens goaste extrasvärmor!)

    Håller tummarna och gillar såklart på facebook!

    Blev dessutom följare nummer 50! på Bloglovin!

    ReplyDelete
  17. Jag är med! fastnade direkt för kökshandduken "Easy as Pie Kökshandduk". Den stämmer klockrent in på mig - en katastrof i köket, men jag försöker iallafall ;)

    Hoppas på tur!

    moniasundgren@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. Absoluta favoriten är https://kaksmulan.nordicshops.com/PICTURE/195-4-64_pj_set.jpg pyjamas i flanell skulle jag ha på varje kväll!

    Gillar bägge på FB (Carola Lind)

    Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/may/kokshanddukar.html

    carola(at)officefixarna.com

    ReplyDelete
  19. Go kväll :)

    Jag hade direkt köpt ett förkläde. Jag vet inte varför men jag tycker det känns så vuxet att baka och laga mat iklädd ett förkläde.
    Min mormor har alltid ett på sej i köket och jag skulle oxå vilja det :)
    Till o med min lilla dotter på 15 månader har ett, då borde jag med skaffa ett va ? :)

    johanssonlina84@hotmail.com

    ReplyDelete
  20. Jag vill tävla, himla fina handdukar!

    Cupcake-pyjamasen föll jag för direkt! Och jag som haft samma pyjamas i massa år nu, slängde min gamla precis. Så cupcake-pyjamasen, den får jag nog ta och "klicka hem".

    ReplyDelete
  21. Åh vilka fina handdukar! Självklart vill jag vara med :)

    Det fanns verkligen en massa fint på kaksmulan men om jag måste bestämma mig för en vara skulle det nog bli det otroligt söta Cherry Cupcake Barnförklädet. Ofta när jag står i köket och bakar kommer mina småsyskon och vill vara med och det första de gör är alltid att gå till kökskåpet för att ta på sig förkläden. För inte kan man baka utan ett förkläde? Det blir alltid lite bråk , speciellt mellan mina två systrar om vem som ska få ha det fina mönstrade förklädet. Alla vill ju känna sig fina i köket och med det läckra Cherry Cupcake förkläde skulle båda kunna känna sig som prinsessor. Det skadar inte heller att förklädet ser otroligt fint ut och har allt jag kan tänka mig. Rosa färg, underbara cupcakes och vackra rosetter. Helt perfekt helt enkelt - ska nog ta och titta på det som en eventuell födelsedagspresent!

    Kram :)

    ReplyDelete
  22. Hejsan!

    Vilka underbara produkter! Många av dom fick mig att dregla men Cupcake-pyjamasen var den som fick mig att rycka till. Anledningen är att min första tanke var "den skulle *pip* ha! Alltså min bästa vän, drottningen av cupcakes, hade sovit så gott i denna pyjamas vilket hon förtjänar att göra. Hon genomgår en tuff period i livet och jag kan inte ge henne pyjamasen tyvärr men kökshanddukarna är hennes köksstil på pricken och hon hade uppskattat dom otroligt mycket! Skulle vara lycka att få glädja min fina vän.

    ReplyDelete
  23. Finfina saker där.
    Jag skulle vilja köpa Red & white Polka dot förkläde
    (Artnr: 111-JS-94R)
    Det skulle jag vilja ge till min svägerska. Kanske det skulle få henne att skicka med oss lite Benachin hem i en matlåda nästa gång :)
    Det är en gambisk rätt som alla i min lilla familj älskar, jag lyckas inte få till den, hur jag än kämpar på :(
    En muta kan väl aldrig vara fel?

    ReplyDelete
  24. Jag är gärna med och tävlar om de fina handdukarna!
    Jag skulle gärna köpa "A Few Diets Kökshandduk" att piffa upp det kök vi kommer ha efter sommarens slut. Just nu bor vi i en toppmodern lägenhet men efter sommaren bor vi i hus där köket är från 61 med senapsgula luckor och omoderna vitvaror... Med denna handduk skulle jag nog stå ut lättare!
    /Johanna
    rockbarnettavlar@hotmail.com

    ReplyDelete
  25. Hihi vi har redan så mycket kökshanddukar, sambon blir väl galen om jag kommer med ännu fler :P
    Ja rabarber är en underbar råvara att ha i allt möjligt! Måste göra saft och sylt på det någon gång :D
    Kram!

    ReplyDelete
  26. Fy sjutton va snygga grejer!! Jag skulle vilja ha en av varje....men förklädet från Carolyn´s Kitchen som heter Rock n´Roll och är rosa/svart zebra randigt är bara JAG! Undrar om en mamma (som jag) kan önska mig ett sådant på söndag? ;D

    ReplyDelete
  27. Skulle välja marilyn förklädet och matcha retrostilen med handukarna skulle passa perfekt till min egna stil och vara både praktiskt och snygg när man bakar :) mvh sirkku
    sirkku_almgren@hotmail.com

    ReplyDelete
  28. Jag skulle köpa Dorothy förkläde till min syster i födelsedagspresent för att göra henne lyckligare i köket.
    /Carina
    masse_lina@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. Min favorit är cupcakepyjamasen, tänk att nyduschad få krypa in i den och sätta sig tillrätta i tv-soffan med en bra film :- ) Myyys.

    Spacegirl_@spray.se

    ReplyDelete
  30. SUPER CUPCAKE FÖRKLÄDE. Alla förkläden är snygga, min stil. Men den skulle passa in i mitt rosa retrokök. Den innehåller mestadels rosa och pastellfärger och burkar och dyligt med cupcakes. Så den skulle passa in perfekt i mitt kök. Hoppas på att vinna den :))
    svanhild.lindbom@hotmail.com

    svara

    ReplyDelete
  31. Jag skulle vilja köpa Red white polka dot barnförkläde då jag älskar att stå i köket men bli alltid så skitig :P Gillar redan på fb :) (Nathalie Eriksson) miniinatta@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. Rock N' Roll Förkläde är min favorit för att jag är en rockig tjej. Gillar på fb (Britt Branzell)bibbis.branzell@hotmail.com

    ReplyDelete
  33. Jag skulle vilja köpa svartvita Dorothy förklädet. Det är så fint och i det skulle jag kunna springa mellan köket och mingla med gäster på en fest och känna mig fin fast jag har på mig förkläde innan allt är klart och jag kan fokusera på att umgås :)

    ReplyDelete
  34. Blue Cherry Cupcakes Grillvante är favoriten! Den är så himla söt, och jag hatar grytlappar så därför försöker jag samla på mig grillvantar. Dock går det inget vidare med det eftersom jag är ganska kräsen, mina grillvantar hänger trots allt synliga i köket.

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Förkläden har jag (för) många, även om jag fastnade för Super Cupcake. Därför skulle jag satsa på pyjamasen. Då skulle jag kunna gå till sängs med min favoritbakelse varje kväll utan att gå upp ett gram.

    ReplyDelete
  37. Wow vilka fina saker det fanns på sidan:) Jag skulle absolut vilja ha Rock N' Roll Förklädet, skulle vilja vara lite tuff när jag står och svänger ihop något smaskigt där hemma. Har alldeles för mycket blommigt och gulligt hemma så nu är det dags för en tuffare mamma :) //Sara P, zara@bredband2.com

    ReplyDelete
  38. Hej!
    Härligt pris! Jag är gärna med!
    Jag älskar förklädet Dorothy! Det är så snyggt,så om jag hade en dålig garderobsdag skulle jag ta förklädet!
    Kvinnligt och tufft på en och samma gång och både tidlöst och modernt!
    Nästan för snyggt att laga mat i! Men jag skulle onekligen känna mig som en duktigare kock!

    Camilla kubbov30@gavlenet.se

    ReplyDelete
  39. Jag skulle köpa det gröna Agatha förklädet.

    Det känns kvinnligt, romantiskt och inspirerade. Jag är säker på att jag skulle kunna baka vad som helst om jag hade ett sådant på! Dessutom skulle jag vara snygg i det vilket är ett stort plus i kanten.

    // Kim
    kimsan_@hotmail.com

    ReplyDelete
  40. Jag är gärna med och tävlar!

    Jag fastnade för: https://kaksmulan.nordicshops.com/product.html/cafe-toile-forklade?category_id=17
    När man bjuder på en finare middag är det ju tråkigt att förstöra sina finkläder när man fixar till det sista med maten. Då är ju ett förkläde bra att ha. Och med ett så här snyggt förkläde behöver man ju inte känna sig tråkigt klädd ens när man står i köket. Även till vardags är det ju kul att kunna se lite fin ut även när man bakar eller lagar mat! Dessutom finns det ju matchande grytlappar och diskhandskar!

    Jag gillar även på FB (Liljegren).

    ReplyDelete
  41. Hej! :)
    Jag är gärna med och tävlar!
    Jag fastnade direkt för cupcake pyjamasen.

    Den var alldeles underbart vacker
    med den på min kropp behövs inget spackel.
    Cupcakes är det näst intill bästa jag vet
    och med den pyjamasen blir jag inte fet.
    Hehe, ursäkta mitt dåliga rim :)

    ReplyDelete
  42. Hej,
    Jag skulle välja Denim Förkläde - Förkläde i jeanstyg från Kaksmulans webshop.
    Jag skulle ge det till min nya svåger, han har precis flyttat in hos min svägerska och det skulle vara riktigt kul att göra honom till grillmästare och kora honom med ett förkläde :)

    ReplyDelete
  43. e me tävlar,jag fastnade helt för Rock N' Roll Förkläde coolt,svart rosa ,oolt helt enkelt så mammalediga jag fastnade för det ,cool morsa i köket blir det

    gillar på fb med : Sanette Leosmom Gustafsson

    vargonshotmama@live.se

    ReplyDelete
  44. Om jag skulle köpa något från webshopen skulle jag köpa pyjamasen med cupcakes. Detta för att jag är i behov av en ny pyjamas, och den är ju hur söt som helst! :D

    epost: jennysen81@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. Dorothy FörklädeStilrent svart vitt förkläde. tycker detta förkläde var asfräckt. jag är så dålig på att använda förkläde för jag tycker det är fult. men nu vill jag ha detta på mig och spara mina fina klänningar från matfläckar när jag lagar mat.

    martina_holst@hotmail.com

    ReplyDelete
  46. Attans att jag missade tävlingen!
    Jag skulle självklart välja en av alla dom underbara förkläderna :)
    Ett Sweetheart Förkläde skulle väldigt gärna få flytta in hos mig!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...