Sunday, June 10, 2012

Fina indiska kryddor att vinna!


I samarbete med Toja import/House of Milton kan du vinna 4 olika sorters indiska kryddor här på bloggen. Korma curry, Garam masala, Tikka curry och Madras curry. Märket är Fiddes payne och kryddburkarna består av vardera 110 g krydda.

För att vara med och tävla; Gå in på webshopen House of Milton och lämna sedan en kommentar här i kommentarsfältet om vilken vara du skulle vilja köpa och motivera varför. De har allt från kryddor till chutney, olja, vinäger, drycker och snacks etc.

Vinnaren, med bäst motivering, utses tisdagen den 19:e juni. Lycka till!

Gilla gärna House of Milton på Facebook (det är dock inget krav för att vara med i tävlingen).

Gillar ni något i webshopen har ni 10% rabatt om ni anger koden amy i rabattkodsrutan! Detta erbjudande gäller hela juni månad ut.

22 comments:

  1. ÅH vilken rolig tävling, denna måste jag ju vara med i! Du vet ju att jag älskar det indiska köket
    Jag gick in på House of Milton och hittade massor av fina bakgrejer och det jag hade valt att köpa är Prinsess Delight-strösslet som kommer passa perfekt till att dekorera kakor, cupcakes och kanske tårtan till dopet om jag får en liten tjej. Är som alltid ute i god tid med planeringen och har tänkt att fikabuffén ska gå just i rosa och prinsesstema och det vore därför så kul att få använda detta strösslet!

    ReplyDelete
  2. Dessa fyra burkar skulle jag vilja ha,
    de tror jag till grillningen skulle passa bra.
    Vi gillar starkt, vi gillar nytt,
    men inspirationen har från mig flytt.
    Med dessa burkar i min hand ska jag briljera,
    och mannen kommer, om möjligt, älska mig mera.
    Gillat på facebook har jag också gjort,
    så nu hoppas jag på vinsten så stort.

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    Länk till produkten: http://houseofmilton.com/index.php/shop/product/view/8/149
    Mitt namn på facebook: Annika Nilsson Pettersson

    ReplyDelete
  3. Vilken kul tävling! Jag skulle så klart välja en pesto från Jasmie Oliver. Han är en stor favorit och matförebild för mig. Dessutom låter det så gott med Valnöt-& röd pepparpesto. Min man fyller år snart och då hade det varit kul att bjuda honom på denna pesto med hemlagad pasta, eftersom han är italienfrälst! Den här peston verkar annorlunda och god - precis som min man.

    ReplyDelete
  4. Jag älskar att använda chutney när jag lagar mat. Till kalla och varma såser, på kycklingen, till woken och mycket, mycket mer. Tänk att ha ett exemplar av alla deras olika sorters chutney! Vilka nya smaksensationer det skulle bli och säkert en hel del nya rätter.

    ReplyDelete
  5. Jag väljer chutneyn med smak av mango och ingefära. Det låter som en riktigt god kombination till hembakt naanbröd tillsammans med lite raijta.

    ReplyDelete
  6. Åh indiska kryddor! skulle jag gärna vilja vinna. :-)

    ReplyDelete
  7. Indiska kryddor skojar du? Gissa om vi är med!
    Vi kom, efter en stunds överläggning, överens om paketet med de 4 kryddblandningarna med märket Fiddes Payne. Vi gillar båda att grilla revben mm, och att prova nya smaksättningar i kryddväg överhuvudtaget (fast det känner du ju redan till:)). Just dessa har vi läst en hel del positivt om tidigare så de är vi väldigt nyfikna på.

    ReplyDelete
  8. Jag är på! 4 kryddburkar från Fiddes Payne fastnade jag för. fina burkar och bla Jerk. Älskar Jerk! Speciell smak och lagom hett.

    ReplyDelete
  9. Ja visst är det mysigt att fixa och "boa" såhär inför, hur tänkte ni när ni bäddade vagnen till er son som kom i juli? Man vill ju inte att det blir för varmt eller kallt, sommaren är ju så svår på så sätt :)
    Haha ja sömn är det ingen brist på här än så länge iaf så jag passar på att njuta att få 10 timmar per natt ska man vara nöjd med :D Kram!

    ReplyDelete
  10. Jag har nyligen upptäckt en passion för fänkål. Då menar jag verkligen passion, det går ju för sjuttsingen att göra allt med fänkål =) Dessutom är jag lite småkär i Jamie Oliver ( Men vilken foodie är inte det?) så när jag hittade hans bruchetta-topping med fänkål och gröna oliver blev valet ganska lätt =)

    ReplyDelete
  11. Tipsat här

    http://molnboanna.blogg.se/2012/june/indiska-kryddor-196.html

    ReplyDelete
  12. Åh va svårt att välja en sak! Efter mycket om och men så blev jag lite förälskad i dessa: Mini Marshmallows Rosa & Vita! Rosa minimarshmallows måste ju vara alla bakfantasters dröm? Jag började direkt spåna på lilla tjejens födelsedag i Oktober och kreativa cakepops! ;)

    ReplyDelete
  13. Fick man välja allt?
    Nähä..
    Då blir det en oprövad chutney nämligen
    Chutney Exotic Frukt & Nötter

    Vi är lammätare hos oss och vad passar bättre än curry när man lagar lamm?

    ReplyDelete
  14. Hej!
    Såå härligt med dessa indiska kryddor, älskar verkligen
    den indiska maten, med alla dess smaker. Både hetta och
    djup, tröttnar aldrig..

    Men nu till saken: Har rensat ut lite i kryddhyllan,
    så det behöver verkligen fyllas på, igen..

    Jamie Oliver är ju litet av favoriten bland alla TV-kockar,
    och kryddkvarnar gillar jag ju skarpt.
    Så Tellicherry svart pepparkorn och Rökt chilisalt, får ju
    mina smaklökar att sjunga, bara genom att läsa om dem..

    House of Milton, har onekligen mycket smått och gott!
    Ha det så fint önskar Marie

    ReplyDelete
  15. Lite sent på det men inte desto mindre så vill jag så klart vara med och tävla om indiska kryddor. Massor jag vill ha hos House of Milton men eftersom jag är lite småkär i Jamie Oliver så skulle jag vilja testa hans olika rubs. Men chutney är ju också gott och de där kryddkvarnarna, ja jag kan ju som vanligt inte bestämma mig. Gillar på fb

    ReplyDelete
  16. Erbjudande med Fyra kryddburkar med fyra spännande kryddor skulle sätta igång kreativiteten och inspirationen hemma hos oss. Grillen skull kanske komma fram och vi skulle slå i kokböcker och gå ut på internet. Diskussion och planering, kanske i flera timmar. Och så till slut! skulle vi komma på något som hela familjen vill prova på att laga. Förmodligen något helt nytt som vi aldrig har lagat tidigare, eftersom de härliga kryddorna skulle inspirera oss till det.

    ReplyDelete
  17. Anna Berglund-LundkvistJune 16, 2012 at 12:41 PM

    Gillar redan på fb - anna Berglund-Lundkvist

    Skulle faktiskt köpa såsen hot as hell för att överbevisa min make att det visst vinns såser som skulle få t o m hans ögon att tåras.

    anna.berglund70@yahoo.se

    ReplyDelete
  18. Åh, vilken trevlig tävling! Jag skulle köpa någon av de fina chutneyburkarna : http://houseofmilton.com/index.php/shop/category/view/18

    Chutney:n skulle jag använda när jag vill äta god indisk mat:
    http://cinasrecept.blogspot.se/search/label/indiskt

    ReplyDelete
  19. Oj, det är inte lätt att välja ut något, det finns ju hur mycket spännande kryddor och blandningar som helst. Mina barn älskar all mat med curry, så det får bli Curry Korma jag väljer, lite lagom för att fiskcurryn eller djungelkycklingen.

    Det bästa av allt är dessutom att man alltid får sällskap i köket av någon av småkockarna när det lagas mat med curry, så därför väljer jag helt enkelt det :)

    ReplyDelete
  20. http://houseofmilton.com/index.php/shop/product/view/8/29

    Indiska smaker är sedan länge min favorit,
    nu vill jag testa nåt nytt som triggar min aptit.
    Selleri, lök och paprika - Cajunkökets gebit.
    Fiddes Payne Cajun Seasoning vill jag nu ha i skafferi't.
    Gumbo, Jambalaya, Okra Stew med en massa "heat",
    kanske lockar jag till mig New Orleans elit!

    ReplyDelete
  21. Gillar på FB (Carola Lind)

    Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/june/indiska-kryddor.html

    Jag skulle vilja köpa Thai Galangal eftersom jag har så svårt att hitta det i butiker här hemma - det använder jag i massor av mat - inte bara i Thaimat utan för att sätta lite mer twist på det mesta. Jag har det i marinader och såser och i dressing!

    carola(at)officefixarna.com

    ReplyDelete
  22. min favorit produkt är - http://houseofmilton.com/index.php/shop/product/view/16/157 för jag vill oxo att min kyckling ska smaka så där underbart gott som bara indisk kyckling gör :)

    gillar på fb: johanna hellberg

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...