Thursday, February 21, 2013

Godaste bageln ever

Den godaste bageln ever... nej, det blir inget bagelrecept idag utan jag koncentrerar mig på fyllningen. Vad är er favoritfyllning i matiga mackor? Jag brukar ha några olika fyllningar men en av de absoluta favoriterna är brie- eller camembertost, vindruvor, avokado och smulad fetaost över. Snabbt, enkelt och så gott!


Godaste bageln ever (1 st)
1 bagel
halv avokado, skuren i skivor
20 g fetaost, smulas över avokadon
brie eller camembertost, skivad
några vindruvor

Annars flyter vardagen på. Hostan ger inte med sig så jag får helt enkelt dras med den ett tag till. Jobbigt när det river i halsen men jag försöker dricka mycket varmt med honung, ingefära och citron i. Mer kan jag inte göra. Hoppas ni läsare är pigga och krya därute!

12 comments:

  1. Favoriterna är flera, gravad lax och avokadosalsa är supergott, brieost och salami likaså, rärröra elelr tonfiskröra är heller inte fel. Ankis mor gjorde ofta en baguette med en så god skinkröra på, undrar om vi kanske kan hitta det receptet i vår skattkista... Det måste undersökas, tack för att du påminde oss för det hade vi helt glömt!

    Dom där baskeluskerna verkar sega och högst otrevliga att tampas med, många säger att framför allt hostan är långlivad. Hoppas det inte är något en viss hostande person drog med hem från resan i somras... hrmm

    Krya på dej vännen,
    kramar

    ReplyDelete
  2. Oj, det finns så mycket gott! Getost med honung och valnötter är jag såld på just nu. Räkor med majonnäs och sallad är en variant. Kyckling med avocado och dischångsenap (jo, jag har lärt mig hur ni stavar det), är mums det med! Mat är underbart! Kram!

    ReplyDelete
  3. gahhh Amy vad det ser gott ut : ) Stackare med hosyan : / VÅÅÅÅR GE OSS VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!! kram på dig finis! Sofia

    ReplyDelete
  4. Mycket god fyllning, den testar jag gärna! Speciellt med avokado som gör vad som helst krämigt. Annars gillar jag tonfiskröra eller kycklingröra med currysmak!

    Så typiskt med just hosta som alltid ska dröja sig kvar. Hoppas den ger med sig snart.

    Kram!

    ReplyDelete
  5. Mozzarella, pesto, tomat är en favorit och sedan en god och traditionell fyllning som gräddost och tomat :) Kram, ha en fin fredag!

    ReplyDelete
  6. Oj, oj, oj, vad smaskigt! :)
    Avokado är en given favvo i macka! :)
    Ha en toppen fredag!
    Kramar!
    //Lana

    ReplyDelete
  7. Avokado är krämig och gott i macka! Annars är färskost, tomat och groddar/skott en av mina vegofavoriter. Enkelt och gott :)

    Trevlig helg på dig! :)

    ReplyDelete
  8. Vad gott det ser ut! jag är väldigt förtjust i mackor med mycket fyllning eller pålägg. Den absoluta favoriten är med ägg och räkröra.

    Hoppas du får bli av med hostan snart! Kram och trevlig helg:)

    ReplyDelete
  9. jag gillar mycket avocado gärna med kalles kaviar på

    ReplyDelete
  10. Salami och brie är min favorit, men det är många kombinationer som är goda. :) Ha en bra helg! :)

    ReplyDelete
  11. Gud så gott, jag bara älskar ju bagels, avocado och feta! Men favoriten är ändå med cream cheese, rökt lax och avocado :D

    ReplyDelete
  12. Jodå, många goda fyllningar finns det i matiga mackor... det gäller bara att ha tid att testa alla! =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...