Detta receptet är så gott och det bästa är att du kan variera smaksättningen i oändlighet! |
Smörkrämsfrosting 115g smör 4-4,5dl florsocker 2 tsk kokande vatten Några droppar karamellfärg eller pastafärg Gör så här: Vispa smöret fluffigt och tillsätt sedan florsockret lite i taget. Avsluta med att hälla i vatten, ev smaksättning och färg under omrörning. Tillsätt mer vatten om du vill ha lösare konsistens. Förslag på smaksättningar: 4 msk kakao 1/2 tsk äkta vaniljpulver 1 tsk päron-, smultron, jordgubb eller annan essens 1-2 msk saft (hallon, jordgubb etc) 3-4 tsk likör (amaretto, baileys mm) 4 tsk kaffepulver upplöst i vattnet 60 g smält chokad (lite avsvalnad) 1,5 -2 tsk citronarom |
Receptet kommer från den fina bloggen Sockerrus. |
Saturday, October 22, 2011
Smörkrämsfrosting
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment