Thursday, January 3, 2013

Året som gått

Ring ut det gamla och ring in det nya! 2013 är här, ett nytt år och nya utmaningar väntar runt knuten. Är ni sådana som avger nyårslöften? Eller är ni som mig som utan nyårslöften ändå försöker utmana er själva till att göra något bättre och under resans gång lära er en massa nytt?

2012 har varit ett bra år för mig och bloggen. Det är inte lätt att sammanfatta allt härligt som har hänt men höjdpunkten för mig är ändå när några underbara matbloggare träffades på min hemmaplan för att umgås och laga god indisk mat tillsammans och att få bjuda på indisk masala chai dagen efter med indiska snacks. :) Att sedan tidningen Buffé gjorde ett reportage om vår träff var grädden på moset.

Jag tänker inte presentera någon krönika men lite statistik vill jag ändå förmedla till er.

Under året har 265 inlägg gjorts och de flesta av dessa har innehållit recept. Årets mest besökta dag var dagen innan nyårsafton, 30 december, då över 1500 besökare kikade in på bloggen... vilket är rekord.

Det absolut populäraste inlägget under året har varit hur man gör en tårta i sugarpaste/marsipan/marshmallowsfondant.

De vanligaste sökorden ni söker på för att komma till min sida är: amys piece of cake, regnbågstårta, bär, fikonmarmelad och palak paneer. De ovanligare sökorden är: parkbänk, volkswagen och ikea.

Mina läsare är främst från Sverige men en klar tvåa är USA och därefter följer länderna Finland, Storbritannien, Ryssland och Norge. Intressant är också att det surfas enormt mycket från offentliga organisationer på bloggen som ex Skatteverket och kommuner som Hallsberg, Skellefteå och Kalmar. :)

Regnbågstårta ett av de vanligaste sökorden på bloggen.

En riktigt god blåbärssmoothie med kakao som rekommenderas varmt. Jag är så glad att den kom på tredje plats i Verums tävling Sveriges godaste smoothie.

15 comments:

 1. Härligt år :) Ser framemot att följa dig detta år oxå

  ReplyDelete
 2. Ska bli kul att följa dig under det här året! Hoppas vi också kommer träffaas på riktigt någon gång framöver:)

  ReplyDelete
 3. Önskar dig och bloggen ett fint och gott 2013! Jag följer dig mer än gärna vännen! Stor kram!

  ReplyDelete
 4. Ja man kan verkligen undra ibland när man läser vilka sökord som lett fram till ett besök... Parkbänk låter ju oerhört matnyttigt:)
  Visst har det varit ett härligt år och nu ser vi fram mot ett nytt i samma anda, om inte bättre! Nya träffar med smarrig matlagning, fina recept på indiska smarrigheter och annat spännande.

  God fortsättning kära Amy,
  kramar!

  ReplyDelete
 5. Fina Amy! Är så glad att jag lärt känna dig!

  Kram kram

  ReplyDelete
 6. Vad roligt med alla besök på din fina blogg (kul att kunna se så detaljrikt vad som händer, Skatteverket, haha). Lycka till med årets blogg! Kram Kate!

  ReplyDelete
 7. Tack för 2012! Vilket år du haft :) Fortsätt så! Kram!

  ReplyDelete
 8. Sicket år! Grattis till allt roligt som hänt. Nu ser vi fram emot mer av samma vara :-)

  Kram!

  ReplyDelete
 9. Underbart år Amy du är fantastisk 1500 besökare på en dag wow säger jag bara! kram Sofia

  ReplyDelete
 10. Vilket härligt bloggår:) hoppas på lika bra nästa år!!
  Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  ReplyDelete
 11. Jag kan bara hålla med resten av gänget. Jag kommer hyänga kvar som ett tuggummi under skon och ser fram emot ny härlig inspiration från dig. Och självklart på en ny dejt i år! Kram!

  ReplyDelete
 12. Ett fint år du har haft. Jag ser fram emot ett nytt trevligt bloggår. Och den där tårtan är ju bara hur cool som helst!

  ReplyDelete
 13. Det är verkligen sjukt roligt att se vilka sökord folk använder sig av för att komma till bloggen, haha! Men volkswagen och parkbänk?! Det slår helt klart mina sökord :=) Gott nytt år!

  ReplyDelete
 14. Härligt bloggår och alltid lika härliga bilder - tårtorna återkommer jag ofta till, vet att jag hittar det jag söker här! ha ett fantastiskt 2013 nu också!

  ReplyDelete
 15. Vilket fantastiskt blogg- och matår! Tänk så mycket man hunnit med på ett år när man ser tillbaka. Din regnbågstårta gjorde mig fullständigt stum av beundran!!! Precis som du undrar jag ibland över på vilka märkliga sätt folk hittar till bloggen. Alla möjliga länder och en del sökord konstigare än det mesta. Förhoppningsvis får den som söker sig något matnyttigt till livs i alla fall. Ha ett underbart 2013!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...