Friday, June 21, 2013

Glad midsommar!

Idag strålar solen här i Småland och jag hoppas att vi får ha det så hela dagen lång :) Glad midsommar önskar jag er alla! Nu väntas några dagars ledighet och det ska bli så skönt.

Today the sun shines here in south of Sweden and I hope we get it like that all day long :) I wish you all a  happy Solstice or as we say in Sweden, happy midsummer!

Om ni fortfarande inte vet vad ni ska ha för dessert idag kan ni slänga ihop den här goda jordgubbsmarängsvissen på nolltid. Följ länken och ni finner receptet!

A nice dessert is this strawberry meringue. Easy and quick to make and tastes delicious!

6 comments:

 1. Glad midsommar! Här skiner solen också. Kram

  ReplyDelete
 2. Glad midsommar!
  Massvis med kramar!
  Kramar!
  //Lana

  ReplyDelete
 3. Glad midsommar fina Amy mums med maräng! kram Sofia

  ReplyDelete
 4. Tack söta, jag har haft det lugnt och fint, ätit sill-lunch i pyjamas trots att jag inte är det minsta sjuk :-) Du, har du nåt daal-recept? Vår köksa, som kommer från Pakistan, fast hon bodde i Indien, eller herre gud, var det tvärt om..? Hon i alla fall, hon sa att man egentligen aldrig har cocosmjölk i daal, så som Jamie Oliver lärde mig :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter som en skön och avkopplande midsommar! :)

   Hon har helt rätt Moma. Äkta indisk daal har man inte kokosmjölk i. Jag har ett traditionellt recept här: http://amyspieceofcake.blogspot.se/2012/05/indiska-masala-dosa.html Har du daal-masala så ha det i för det blir nästan godast då.

   Delete
 5. Tack alla fina för era midsommarhälsningar, kram på er!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...