Friday, July 6, 2012

Tävla och vinn icing!

Dags för en sommartävling på bloggen!

3 personer vinner varsitt paket icing, se bild nedan. Det enda du behöver göra är att:

1. Dela tävlingsfotot på Amy's piece of cake:s facebooksida.
2. Kommentera i det här inlägget vad du skulle göra med icingen. De 3 bästa motiveringarna vinner varsitt paket icing.

Tävlingen avslutas tisdag 10 juli kl 18.00. Lycka till!

3 personer vinner varsitt paket, se ovan. Paketen innehåller S'mores dessert icing + Oreo ultimate icing eller Betty Crockers Cookie icing cream cheese och chocolate + Oreo ultimate icing.
Vill du vinna ett specifikt paket av dessa 3, kan du skriva vilket du helst vill vinna i din kommentar här nedan.


17 comments:

 1. Jag skulle nog testa att ha det på allt möjligt. Spännande smaker det där :)
  Hoppas på att få vinna så jag får smaka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, glöm inte att dela fotot som finns på Facebook. Annars är du inte med och tävlar!

   Delete
 2. Om jag vinner blir det cup cake kalas på Öland :-)

  ReplyDelete
 3. Åh, jag skulle vilja vinna ett paket, spelar ingen roll vilket. Sen skullle jag göra en härlig Layer cake med jordnötskräm och någon ev de härliga frostingarna!
  /Marie Nordin

  ReplyDelete
 4. Med cupcakes på hjärnan
  jag önskar mig gärna
  ett set av de här
  som blir mig så kär
  En cupcake av chokla´
  gör mig så glá
  I regn eller sol
  med eller utan pool
  med en cupcake i hand
  ror jag sommaren i land.

  Jag gillar och delar och hoppas! ;o)

  Kram Malin

  ReplyDelete
 5. Åh va kul med en tävling, ska absolut vara med! Har delat fotot på facebook!

  Hmm, ja skulle göra mycket med icingen, dekorera kakor, använda till cupcakes, dekorera en liten tårta på nått snyggt sätt, det finns så mycket! :D

  Kram Jennifer

  ReplyDelete
 6. Jag vinner gärna alla tre :-) eftersom jag jobbar hela sommaren (och inte slutar förrän barnen börjat skolan) skulle jag vilja överraska med riktigt goda cupcakes med riktig icing på.

  Har delat på FB (Carola Lind)

  ReplyDelete
 7. Jessica LjungbergJuly 6, 2012 at 2:41 PM

  För några år sedan var vi i USA och hälsade på min bror. Vi blev då medbjudna på ett 1-årskalas, där de hade traditionen att hon fick sin egen tårta att kladda med och äta. Helfestligt!

  Jag har bestämt mig för att sno denna traditionen och låta min dotter få sin egen tårta när hon fyller 1 år till hösten. Det hade ju varit perfekt om man då också kunde bjuda på amerikansk tårta eller cup cakes! :)

  ReplyDelete
 8. Yummi! Det ser ju supersmarrigt ut. Jag skulle göra många små tårtor och testa med icing på :) Åh vad sugen jag blev, hihi :)
  (har delat på facebook)

  ReplyDelete
 9. jag har delat på fb gillat bilden med där heter jag Sanette Leosmom Gustafsson skrivit kommentar där med, med de fina vinsterna så skulle jag göra goda pajer och cupcakes skulle bli spännande smaker sen komma på en helt ny kaka en orea familia mix kaka till exempel där man kan blanda olika goda ingredienser

  ReplyDelete
 10. Hej!
  Jag har gillat och delat tävlingen på Facebook (Annika Nilsson).

  Jag skulle mixtra och prova mig fram till nya varianter av efterrätter, bla så har jag en idé om exotisk fruktsallad i små portionsformar klädda med pajdeg som man bakar i ugn och med icing på! Det och många fler idéer skulle jag testa om jag vann!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Jag skulle glasera en vanlig enkel kladdkaka. Har insett att jag inte hinner "krångla till det" längre...

  ReplyDelete
 12. I augusti ska vi ha namngivning för våran lilla tös Tuvalie. Vi har massor av spännande att baka och bjuda gästerna på! Om jag vann skulle jag vilja ha OREO's choklad-icing att ha på några söta cupcaces, och sedan dekorera med små rosa sockerdekorationer! Det blir nog inte bara gott - utan snyggt också, brunt och rosa passar ju så bra ihop :)

  jag har gillat delat bilden på facebook med namnet Monia Sundgren :)
  Hoppas på tur!
  moniasundgren@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Äldsta sonen fyller fem år snart och vill bjuda alla sina vänner på cupcakes. Ahlgrens bilar-fluff är lite uttjatat så den här icingen hade varit perfekt! (Om den inte är så god att jag klämmer in hela paketet direkt i min mun.)

  ReplyDelete
 14. Jag hade ingen aning om att det fanns icing på det här sättet, men det är ju supersmidigt! När jag kommer tillbaka från min semester så slutar min teampartner sitt jobb och jag kommer att sakna henne väldigt! Vinner jag här så kommer jag att baka cupcakes och bjuda henne på sista arbetsdagen hos oss!
  /Maria
  (maria@dfkhasko.se)

  ReplyDelete
 15. Om jag vinner ska jag baka en fin och riktigt god kaka och dekorera den med icing. Sedan ska jag bjuda min lillebror på den, för han är f.d. konditor och jag skulle så gärna vilja imponera på honom riktigt ordentligt någon gång. Han är världens duktigaste tårtbagare, och jag ligger hästlängder efter. Nu har jag chans att knappa in...

  ReplyDelete
 16. Hej Amy!
  Jag har gillat din sida på fb (i namnet mia emilsdotter)och delat tävlingen.Om jag får turen att vinna önskar jag mig Oreo ultimate icing den skulle jag väl använda på en smarrig tårta,till dotterns födelsedag kanske.

  Hoppas på tur! Trevlig sommar!
  Hälsningar Maria

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...