Pasta Italiano (3 portioner)
250 g pappardelle (märket De Cecco är det bästa, just vid detta tillfället var det slut så vi fick köpa Barillas)
15-20 röda vindruvor
1 paket Kvibille Gräddädel
2,5 dl matlagningsgrädde
Seltin, smaka av med
Gör så här
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Värm grädden och smält osten i den varma grädden. Smaka av med Seltin.
Kärna ur vindruvorna, lägg hälften i såsen.
Blanda pasta och sås, dekorera med resten av druvorna.
Smaklig måltid! |
Smidig rätt, och den känns lyxig också! Vindruvor i maten alltså..? Jag brukar ha lite svårt för frukt i mat, men det här kändes intressant.
ReplyDeletea du det ser riktigt gott ut,nu börjar mina smaklökar känna smaken i gommen,heheh nästan i alla fall,blev väldans sugen,älskar pasta
ReplyDeleteKim, vindruvorna ska snabbt i såsen... smaken och kombon kan jag starkt rekommendera!
ReplyDeleteHärligt Smulan! :D
Har fått ett liknade recept av min väninna som hette bröllopsfilé vilket var ett lite märkligt namn på rätten, men jag minnas att det var mycket gott fast kanske inte bröllopsmat ha ha.
ReplyDeleteÅhh, det här låter så gott och ser väldigt frestande ut! Kram
ReplyDeleteSom vanligt briljerar du ;-)
ReplyDeleteKram kram denna underbara tisdag!!
Mmm de såg gott ut =) De ätbara chokladlådorna hittar du här http://millistartorochannat.blogspot.com/2011/06/fylld-chokladlada-med-steg-for-steg.html?showComment=1329568328408#c927857820474501823
ReplyDeleteSer jättegott ut! Detta måste jag testa. Och De Cecco är även min favorit :)
ReplyDeleteDet här ser riktigt krämigt och gott ut. Jag älskar pasta i alla former och måste säga att det här ser väldigt frestande ut.
ReplyDeleteMmm den där rätten lagade min man och jag ofta när vi var studenter. Gott och billigt!Dock utan druvor. Men det låter som en spännande kombination.
ReplyDeleteRemsan, haha ;)
ReplyDeleteThanks Jay!
Hovkonditorn, tack det tar jag som ett bra betyg när det kommer från dig!
Tackar allra ödmjukast, Vardaxlyx!
Tack Milli, fina chokladlådor :)
De Cecco är absout favorit här Matarkivet.
Rathai, thank you. It is really yummie!
Exakt Tant Gul :)
Ädelost is da shit!
ReplyDeleteKram
De Cecco har vi aldrig provat, det får vi helt enkelt ta och göra för vid detta laget så litar vi ju helt på vad du skriver:)
ReplyDeleteGräddädel, och all annan ädelost, gillar vi riktigt mycket, mums med druvorna i låter det som!
ÅH så mumsigt! Är så glad att jag får äta ädelostsås om det är bra upphettat :D
ReplyDeleteDet är nog inte din det är fel på, har hört från flera håll att det varit svårt så har sagt till de jag bloggar för så de ska förhoppningsvis ha fixat problemet. Bra att du säger till annars märker jag ju inte sånt själv :)
Kram