Brukar ni ciselera frukt till jul? Inte vilken frukt som helst utan citrusfrukter, de blir riktigt fina! Nu är det inte jag i familjen som är expert på detta område utan min käre make. Han har använt ett kombinerat ciselerings- och zestjärn och gjort mönster. Det ser ganska enkelt ut (säger jag som är åskådare ;) och enligt maken är det riktigt roligt! | |||
Det går även att dekorera med torkade kryddnejlikor i ränderna. Doftar ljuvligt i hela huset! :) | |||
|
Monday, December 19, 2011
Ciselerad citrusfrukt
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
så mycket fint man kan göra med citrusfrukter och så sprider de ju en så härlig doft i hemmet oxå! Härlig blogg vi hittade.
ReplyDeletekika gärna in hoos oss och var med i vår sista dragning i vår adventskalender!
kram emelie och elin
WOW, så fina han har fått dom, riktigt imponerande! Kan tänka att det doftar riktigt härligt hemma hos er nu.
ReplyDeleteNär jag var mindre brukade jag dekorera kelmentiner med nejlikor, men har inte ens hört talas om att göra på det här sättet. Mycket fint, har dessutom undrat vad man ska ha "mittengrejen" på zestjärnet till, så nu vet jag det.
ReplyDeleteMen hey, vilka fina!
ReplyDeleteOch skalen går att använda de också, kandera dem och servera som ätbar dekoration på bakverk.
Fint! Svar: ja vi spelade teater. Socker Conny och Familjen Bra. :-)
ReplyDeleteDekorera apelsiner med nejlikor brukar jag göra, men aldrig att jag har ciselerat dem innan, så spännande! Riktigt fint blev det, de pryder sin plats helt klart :D
ReplyDeleteApelsiner är ju en jätte fin frukt att titta på och dekoreta dem gör dem ännu finare!
ReplyDeleteKramkram denna tisdag!
Ger säkert en härlig doft! Och fina är de dessutom!
ReplyDeleteFiffiga systrar, ska kika in hos er!
ReplyDeleteMaken tackar allihopa för fina kommentarer, javisst doftar det underbart i huset! :)
Kim, tack kanderade citrusskal it is!
Rebecca, mittengrejen är det nog många som undrar över ;)